Dat extraatje voor jouw geliefde huisdier

Algemene voorwaarden

1. Prijsstelling 
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW. 

2. Herroepingsrecht 
Retourbeleid is 14 dagen nadat de goederen ontvangen zijn.
Retourzending is alleen mogelijk als het artikel ongebruikt/ongeopend is.
Rembours gebeurd na ontvangst van het product.
De klant is verantwoordelijk voor de retourzending en verantwoordelijk voor het bewijs van terugzending.

3. Klachten 
Indien de verpakking beschadigd is bij levering, gelieve een schadeclaim in te vullen bij het afleverbedrijf.
4. Levering 
Normaal gesproken wordt uw pakket binnen 2-4 werkdagen verstuurd. Voor grotere bestellingen, kan het iets langer duren. Kleinere orders met nabesteld product wordt verzonden wanneer alle producten op voorraad zijn.

5. Verzendkosten 
Verzendkosten bedragen 8€, behalve anders aangegeven.

6. Orderbevestiging 
Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben ontvangt u een bevestiging per e-mail met informatie over uw bestelling. Gelieve uw orderbevestiging te controleren, bij vragen gelieve contact op te nemen met info@europetpharmacy.be en uw ordernummer bij de hand te hebben.

7. Fout in de uitgeverij 
Behouden wij ons het recht voor om met terugwerkende kracht de prijzen te corrigeren, teksten afgedrukt / verkeerd geschreven op onze website , in catalogi, op producten, of in andere geschikte media. Behouden we ons ook de prijsaanpassingen (zoals veranderingen in de prijzen van onze leveranciers, valutaschommelingen), veranderingen in voorraden en mogelijk. technische fout in de webshop, browser of server.

8. Leeftijd
De leeftijdsgrens voor postorder is 18. We hebben echter geen geautomatiseerde systemen die het elimineren van aankopen door minderjarigen aantonen. 

9. Privacy 
European Pet Pharmacy is verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens die u als klant bij ons aanlevert. Uw persoonlijke gegevens zullen worden verwerkt om klantrelaties te onderhouden.
U kunt verzoeken om persoonsgegevens te laten corrigeren of verwijderen.

10. Laattijdige of niet-betaling  
Bij laattijdige betaling behouden we ons bij prijsaanpassingen. De producten worden nooit verstuurd zonder betaling.

Beleid
U persoonlijke informatie zal nooit verkocht, geruild of gedeeld met andere bedrijven, organisaties of personen zonder uw toestemming. Wij gebruiken alleen informatie om u te voorzien van een goede service.