Dat extraatje voor jouw geliefde huisdier

Sportpakket

€ 75,00

Sportpakket

€ 75,00

SPORT

PRO X

REHYDRATION 

Rehydration is speciaal ontwikkeld om tekortkomingen in de mineralenbalans te compenseren. Deze essentiële mineralen zijn nodig voor het lichaam om snel te recupereren na zware inspanningen, evenals bij uitdroging en acute diarree.

Bloedpoeder geeft een sterkere, dichtere en glanzendere vacht, het bevordert de spiermassa bij hardwerkende honden of jonge honden.Bloedpoeder werkt geweldig als ijzersupplement

Kelp is een verbazingwekkende zeewier dat meer vitaminen en mineralen bevat dan menig ander voedingsmiddel. Kelp bevat vitamine B2, niacine, choline, caroteen en algeninezuur, tevens nog 23 mineralen. Vanwege het gehalte aan natuurlijk jodium, heeft kelp een normaliserende uitwerking op de schildklier. M.a.w. magere honden kunnen in gewicht toenemen door kelp te gebruiken, terwijl te forse honden gewicht kunnen verliezen, dit natuurlijk mits een aangepast dieet! Kelp helpt ook tegen een slechte spijsvertering, flatulentie (winderigheid) en hardnekkige constipatie. Positief effect op de algemene gezondheid van uw hond.