Power Pasta

Snelle energie voor en tijdens de training of wedstrijd. Voor alle leeftijden.

Waarom is POWER de beste op de markt?

Welkom in een nieuw tijdperk van prestaties en energie voor behendigheidshonden.

Svenska DjurApoteket begrijpt het belang van snelle energie en herstel tijdens intensieve trainingen en lange wedstrijddagen. Daarom hebben we Power zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten om jouw hond de ultieme energieboost te geven!

Power is een pasta die een hoog gehalte aan laurinezuur bevat - een uniek vetzuur dat snel wordt opgenomen en omgezet in directe brandstof voor spieren, hersenen en inwendige organen. Door onze formule te baseren op eiwitten en olie van de zwarte soldaatvlieg, hebben we een krachtige energiebron gecreëerd die uw hond energie geeft uit vet in plaats van koolhydraten.

Geef je hond de ultieme energieboost!

Eenvoudige dosering waarmee u de exacte milliliters voor uw specifieke hond kunt instellen. Dit betekent dat u geen product hoeft te verspillen of het effect niet krijgt. Omdat het supplement geconcentreerd is, heb je minimaal product nodig voor een maximaal effect.

Combineren met..

Pro-X is een smakelijk eiwitsupplement. Bevorder de spiermassa van uw werkhond, u kunt hem gebruiken voor, tijdens en na de training of wedstrijd!