Slowfeeder, LickMat en Activatiespeelgoed

SodaPup Slowfeeder

Slowfeeders zijn ontworpen om uw hond langzamer te laten eten, minder lucht in te slikken en een opblaasgevoel te verminderen. Voordelen van langzamer eten door uw hond zijn onder meer een verhoogd gevoel van volheid en het bevorderen van een goede spijsvertering.
De voerbak is ontworpen met het doel dat uw hond zijn maaltijden in een langzamer tempo eet.

Slowfeeders zijn activatie in de vorm van een bowl en bevorderen mentale stimulatie en verrijking. Door dit type voerbak te gebruiken, moedigt u uw hond aan om zijn natuurlijke gedrag in verband met etenstijd te verkennen, te snuffelen en te oefenen.

SodaPup likmat kalmeert je hond

Het favoriete tijdverdrijf van elke hond is om dingen te likken en nieuwe smaken te ontdekken. U kunt pindakaas, vers voedsel of geweekt droogvoer toevoegen. Een LickMat stelt uw hond in staat om langzaam te eten, activering en verrijking te krijgen, terwijl likken kalmerende effecten heeft. Je kunt je LickMat invriezen voor een langere activering, perfect om te geven op warme zomerdagen om je hond af te koelen.

Door SodaPup LickMat aan te bieden, houd je je hond bezig.

De afmetingen van de mat zijn ongeveer 20 cm in diameter - geschikt voor kleine en middelgrote honden.


De matten zijn BPA-vrij, kunnen in de vaatwasser op laag vuur.
Waarschuwing: dit is geen kauwspeeltje als de mat beschadigd raakt, verwijder en vervang deze.

SodaPup activatiespeelgoed

SodaPup Honey Pot wordt geleverd in een mooie gele kleur en is geïnspireerd op honing. Het dagelijks leven is stressvol en het is moeilijk om inspiratie te vinden. De oplossing kan zijn om de maaltijd te bereiden en vervolgens in te vriezen. Neem het dan gewoon mee voor het avondeten, kan in de vaatwasser. Door gebruik te maken van deze Honey Pot is het voor jou als hondenbezitter makkelijk en een leuke en uitdagende bezigheid voor je hond.

Wat kun je je honingpot vullen?

Je kunt vullen met de dagelijkse voeding, als je droogvoer hebt, raden we je aan om even te weken voordat je het weer bijvult. Voor extra activatie kun je je Honey Pot invriezen.

Verrijking is makkelijk en leuk!

Door gebruik te maken van de Honey Pot, die is ontworpen met een gat en ronde eronder, krijgt uw hond een beetje uitdaging en activering. Door het natuurlijke gedrag van uw hond te bevorderen, bent u een verrijking! Een hond die nieuwe dingen kan ruiken, ontdekken, zoeken en ervaren, is een hond die zich goed voelt. Perfect om te geven wanneer je de hond gaat verlaten, mensen op bezoek komen of wanneer de hond mentale stimulatie nodig heeft.

Verkrijgbaar in geel en één maat – geschikt voor middelgrote en grote honden. Diameter ca. 8cm, hoogte 7cm

De Honey Pot is vrij van gifstoffen en biologisch afbreekbaar. Kan in de vaatwasser, werkt om in te vriezen.

Waarschuwing: dit is geen kauwspeeltje als de kom beschadigd raakt, verwijder en vervang deze.

Categorieën